På FDM Jyllandsringen finder første afdeling af MASCOT Danish Thundersport Championship (DTC 2016) sted, og der er lagt op til en spændende sæsonstart, når en række af landets bedste racerkørere indtager banen.

Casper Elgaard, Risskov, er den forsvarende mester, men han kommer til at møde hård modstand fra flere fronter. Dels fra egne rækker i form af teamkammeraten Dennis Lind, Roskilde, dels fra teams som Magnussen Racing Experience, Mikkel C. Racing og AD Racing / Flexlease.nu.

Magnussen Racing Experience tæller dels den tidligere DTC-mester, Jan Magnussen, Roskilde, dels det unge navn Michael Markussen, Kolding. Han sluttede sin 2015-sæson med at vinde et af kvalifikationsheatene og håber på at blande sig i top 5. En anden kører, der vandt løb i 2015, er Mikkel C. Johansen, Slagelse, der atter stiller til start for sit eget team, Mikkel C. Racing, som op til denne sæson er blevet forstærket med en teamchef, der bl.a. har erfaring fra Le Mans.

Et team, som mange i feltet har store forventninger til, er det forholdsvis nye AD Racing / Flexlease.nu. Det fynske mandskab debuterede i DTC-serien sidste år, hvor Kasper H. Jensen, Hinnerup, formåede at sikre sig Rookie-titlen og blive samlet firer i mesterskabet. Han fortsætter i år i teamet, men får en ny teamkammerat i DTC 2016 i form af Frederik Schandorff, Rønde, som har Danmarksmesterskaber i både karting og Formel Ford på sit CV.

Feltet i MASCOT DTC ved FDM Jubilæumsløbet på FDM Jyllandsringen tæller de tre debutanter Michelle Gatting, Hørsholm, Nicolai Aaberg Hansen, Smørum, og Morten Dons, Struer, mens Kasper Aaskov, Varde, vender tilbage til klassen efter at have haft en enkelt start i 2012. Det samlede felt ser ud som følger:

1 Marius Johann Nakken Norge Chevrolet Camaro
5 Casper Elgaard Risskov Ford Mustang
6 Kasper H. Jensen Hinnerup Chevrolet Camaro
9 Henrik Kristensen Egå Ford Mustang
11 Martin Andersen Skals Chevrolet Camaro
12 Lars Mogensen Silkeborg Dodge Challenger
15 Mikkel C. Johansen Slagelse Ford Mustang
17 Heidi Frydenhaug Norge Ford Mustang
18 Michael Markussen Kolding Chevrolet Camaro
19 Nicolai Eberhard Hinnerup Chevrolet Camaro
20 Martin V. Jensen Hinnerup Chevrolet Camaro
23 Jan Magnussen Roskilde Chevrolet Camaro
24 Christer Andre Gislerud Norge Chevrolet Camaro
27 Sebastian Elling Aarvik Norge Chevrolet Camaro
32 Michelle Gatting Hørsholm Dodge Challenger
60 Dennis Lind Roskilde Ford Mustang
69 Kasper Aaskov Varde Ford Mustang
74 Nicki Petersen Hornslet Chevrolet Camaro
76 Morten Dons Struer Chevrolet Camaro
88 Henrik Ziegler Singapore Ford Mustang
96 Nicolai Aaberg Hansen Smørum Chevrolet Camaro
99 Frederik Schandorff Rønde Chevrolet Camaro

Deltagerne i MASCOT DTC-klassen skal på banen både lørdag og søndag. Lørdag er der træning og tidtagning, og søndag går det løs med det første kvalifikationsheat klokken 12.55. Det andet kvalifikationsheat starter 15.35 og klokken 16.40 køres finalen. Midt imellem andet kvalifikationsheat og finalen kommer Danmarks mest kendte racerkører på banen. Det er Formel 1-køreren Kevin Magnussen, der skal forsøge at sætte den bedste omgangstid på banen for en racerbil med tag på.

Følg MASCOT DTC på www.dtc-net.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her