Det kan være svært at finde tid til at køre ræs i hverdagene, og at finansiere denne adrenalin drævet hobby til punkt og prikke. Ydermere kan det være svært at få det økonomiske til at hænge sammen. I denne artikel kommer vi ind på nogle rejseforslag og løsninger som kan hjælpe dig med at opfylde dit behov og realisere dine drømme.

 

Hvor intet vover, intet vinder

Motorsportsbiler er med i ekstremsportens kaliber. Desuden er det også en af verdens dyreste sportshobbyer. Det kan være svært at få lov til at dyrke denne hobby hjemme i Danmark, og derfor kommer vi lige med nogle solide forslag til dig som elsker denne sport.

Formel 1 er toppen af kransekagen

Hvor ofte har man ikke snakket med drengene om en tur til Frankrig eller et af de andre lande hvor Formel 1 finder sted?

En forlænget weekend der ikke koster det hvide ude af øjnene, og er til at organisere ville klart være en fordel, som ville få drømmen mere realiserbar.

Når du skal afsted, gælder det om at finde de billigste flybilletter, så rejsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt. Du kan med fordel bruge en sammenligningstjeneste, hvor du har mulighed for at få en sammenligning fra alle mulige flyselskaber, og dermed finde den billigste løsning.

Hvis du er mere til de mekaniske heste, ja, så har vi også par velkendte ruter som er værd at undersøge nærmere:

 

  • Bornholm er kendt for deres cykelstier på tværs af hele Bornholm, og den dejlige natur, hvor man er omringet af det flotte ocean.
  • Den danske hovedstad er en fryd for øjet med de historiske bygninger kombineret med det moderne. Her kan man cykle både i naturen og i hjertet af København, hvis man ønsker at se på seværdigheder på samme tid.
  • Limfjordsruten er på cirka 610 km. Du har mulighed for at tage ruten i mindre etaper, og nyde den smukke udsigt. Ydermere kan du passere hele 7 broer, og du har mulighed for at cyklen med på 5 små Limfjordsfærger.

Hvis du overvejer at tage på en fantastisk cykeltur, eller mangler en ny cykel til enten dig selv eller et familiemedlem, ja så kan det være svært at finde hoved og hale i hvilke cykler eller cykeldele man skal forholde sig til. Du kan med fordel kigge online hvor du fx kan finde gode cykler til herrer og mange andre cykeldele.

 

Stramt budget og disciplin

At lave en opsparing kan være problematisk, men er muligt hvis man gennemtænker hvilke udgifter man har med at gøre.

Et godt tip vil være at sætte penge til side under hver lønning, herunder skal du tænke på mulige ekstraudgifter, mad til turen, flybilletter og et opholdssted. Derfor kommer vi med 3 spare tips, som vil lette dit budget og give dig mere til din hobby.

  1. Læg et budget. Det virker nemt at lægge et budget men overholder man det egentligt 100%? Vær stærk og hold dig inden for budgettets rammer.
  2. Undgå Impulskøb. Impulskøb er primært danskernes værste fjende, hvad angår uforudsete udgifter. Derfor skal du være forpasselig, og tænke en ekstra gang om du har brug for dette impulskøb.
  3. Madbudgettet er som regel den udgift, hvor man kan spare mest i sidste ende. Prøv at kigge dit madbudget igennem, og se om det kan gøres billigere. Husk at sammenligne produkter i forskellige markeder og hold øje med tilbud.

Et lån kan også klare ærterne

Hvis du føler at det ikke lige er muligt at opspare, eller at du har andre opsparingsplaner, så er det at låne penge også en god mulighed.