Dennis Lind ramte muren i seneste afdeling af det britiske Formel Ford-mesterskab. Men ikke den mur, som visse cykelryttere om kort tid vil omtale flittigt.

Den danske formelkører, der for nyligt tog pokalen i Eurocuppen for Formel Ford på Zandvoort, røg i infight med en uopmærksom konkurrent i kvalifikationen til løbene på Castle Combe. Det kostede en tur baglæns ind i autoværnet på et sted, hvor formelbilerne kører omkring 200 km/t.

– Jeg trak ud for at overhale en forankørende, men netop da mit forhjul havde passeret hans baghjul, satte han farten ned – og så var der ikke meget at gøre, siger Dennis Lind.

– Ved mødet med autoværnet var jeg så uheldig, at jeg pådrog mig en hjernerystelse og forstuvede mit ene knæ, siger Dennis Lind videre i en pressemeddelelse.

Teamet fik repareret formelbilen, og Dennis Lind fik efter et lægetjek lov at stille til start. Det resulterede i to sjettepladser.

– Ærligt, så kunne jeg godt mærke at kroppen ikke var helt på toppen, så jeg er yderst tilfreds med resultatet, siger Dennis, der mandag eftermiddag slet ikke var i tvivl om at han havde pådraget sig en hjernerystelse.

– Jeg har det lidt som havde jeg været på druk i en uge og lige er vågnet op til Jordens største tømmermænd, slutter han. 

De næste par dage skal spenderes på sofaen indtil hjernerystelsen og det ømme knæ har fortaget sig, og derefter skal teenageren i gang med træningen forud for sæsonens næste løb på Rockingham-banen den 18. juli.

Foto fra DM-finalen 2009: Gripping Media