Den danske Formel BMW-stjerne tog i weekenden hele to sejre på banen Hungaoring i Budapest. Med kun tre afdelinger tilbage i mesterskabet, ligger danskeren nu i front i den samlede stilling med 11 point ned til konkurrenten Felipe Nasr på andenpladsen.

Danskeren havde uden tvivl en af sine bedste weekender nogensinde i sin FBMW karriere. Med to polepositions, to sejre og en føring i mesterskabet blev der uden tvivl vist “Danish Dynamite” på banen i Budapest denne weekend. Bag danskeren sluttede den hurtige Felipe Nasr, og derefter teamkollegaen fra Mucke Motorsport, svenske Timmy Hansen.

– Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre weekend, og jeg kan ikke være mere lykkelig end jeg er. Jeg er også utrolig glad for at have med Timmy på podiet, men jeg ville nu godt have at han havde overhalet Felipe Nasr, siger en glad Michael Christensen efter løbet på Hungaoring.

Foto: Michael Christensen