Det jyske svar på Nordschleife er bakkerne på Djursland blevet kaldet, når den krøllede og kuperede bane ved Kolind på Jyllands næsetip skal beskrives.

Trods de blot 1750 meter asfalt er langt de fleste DTC-kørere positive omkring Ring Djursland-banen og dens forløb – men i 2013 bliver det ikke til gensyn med Auto-G DTC på Ring Djursland.

– Det er rigtigt at der i 2013 ikke bliver kørt mesterskabstællende DTC-løb på Ring Djursland. Det skyldes udelukkende, at det ikke var muligt at forene DTC`s øvrige planer med de snærende muligheder der er i miljøtilladelsen for afholdelse af motorløb på Ring Djursland.Vi er meget kede af ikke at kunne vise DTC-feltet frem for vores publikum i 2013, men vi er også klar over at kørerne kommer til at savne dysterne på vores sjove og krævende bane, siger Niels-Ejnar Rytter, der sidder i bestyrelsen for DMKA, Djurslands motorklub.

– Vi håber og tror da bestemt at der i fremtiden skal køres på alle tre baner i Danmark. Vi kan ikke være andet bekendt, hverken over for kørere eller publikum. Så vi ledere må bare være bedre til at samarbejde, når vi skal arrangere de fremtidige løbskalendere, slutter han.