Grand Prix i Temple of Speed!Fra én traditionsbane til den næste. FIAs tre højeste formelmesterskaber Formel 1, Formel 2 og Formel 3 skifter scene fra Spa i Belgien til Monza i Italien næste weekend.


De tre danske deltagere Kevin Magnussen, Christian Lundgaard og Frederik Vesti er naturligvis til start. Følg med på Viasats kanaler.


Som vanligt kan begivenhederne følges direkte på Viasats kanaler www.viasat.dk/tv-guide

Find stillinger, livetiming, resultater etc. på hjemmesiderne her:

formula1.com
fiaformula2.com 
fiaformula3.com


Husk også at lytte til seneste podcast fra Det ternede flag, hvor vi har Christians træner Dennis Wounlund i studiet til en tur ind i coronaboblen.


Venter nr. syv?


20-årige Christian Rasmussen har vundet alle seks kørte afdelinger af løbsserien USF2000 i USA i år. Nu venter den tidligere Grand Prix bane på inderkredsen af Indianapolis-ovalen torsdag/fredag denne uge, med tre tællende afdelinger.


Følg med på www.usf2000.com


GT World Challenge på NürburgringAnden afdeling af løbsserien GT World Challenge Europe afvikles den kommende weekend på Nürburgring i Tyskland. Fem danskere er til start: Nicklas Nielsen (Ferrari), Dennis Lind og Frederik Schandorff (Lamborghini), Nicolai Kjærgaard (Bentley) og Mikkel O. Petersen (Porsche).


Følg med på https://www.gt-world-challenge-europe.com/ 


FIA Karting Academy Trophy i BelgienAnden afdeling af FIA Karting Academy Trophy for juniorkører afvikles den kommende weekend på banen i Genk, Belgien. Danmark stiller med to deltagere: Jonathan Weywadt og Freya Normann. Jonathan kom særdeles godt fra start med en tredjeplads i finalen i første runde, og skal forsøge at holde fast i denne placering. Freya er rookie internationalt og henter værdifuld erfaring.


Se mere og følg løbene på www.fiakarting.com


RallyX Nordic i NysumMotorsport Nordjylland er ansvarlig når 4 og 5. runde af RallyX Nordic afvikles på Nysum-banen den kommende weekend. Ulrik Linnemann og Tobias Daarbak er til start i klassen Supercars.


Man kan købe adgang til stream fra RallyX Nordic på linket her.


Støt Racing for Denmark


Du kan støtte Racing for Denmarks udvalgte kørere. Klik ind på siden www.racingfordenmark.com og se det fine udvalg af merchandise, eller hent den opdaterede Racing for Denmark-app.

Denne oversigt er fra DASUs elitenyhedsbrev. Husk, du kan abonnere på elitenyhedsbrevet her.

Foto: Steven Tee / LAT Images