Start på “Month of May”

”Month of May” er et legendarisk begreb i amerikansk formelracing. Hele maj måned bygges der op til årets højdepunkt Indy 500, der traditionelt køres i månedens sidste weekend. En del af opbygningen sker næste weekend, når både IndyCar og Indy Lights afvikler en afdeling af de respektive mesterskaber på den tidligere Formel 1-bane, der ligger i den store ovals inderkreds.
I IndyCar jagter Christian Lundgaard sæsonens første store resultat i femte afdeling af mesterskabet, mens både Christian Rasmussen og Benjamin Pedersen har været med helt fremme i de to hidtil kørte afdelinger af Indy Lights. Sidstnævnte indtager andenpladsen i den samlede stilling.

Løbene køres hhv. fredag (Indy Lights) og lørdag. IndyCar med Lundgaard kan følges direkte på Viasat. Læs også www.indycar.com og www.indycar.com/IndyLights

ELMS i Italien

På banen i Imola er otte danskere til start i anden afdeling af European Le Mans Series (ELMS), og yderligere otte i anden afdeling af Le Mans Cup, der køres lørdag. I sidstnævnte endda med et rent dansk team GMB Motorsport der gjorde rent bord i GT3 i første afdeling.

Følg Le Mans Cup her

High Class Racing i Ohio

High Class Racing er denne gang eneste danskere til start når fjerde afdeling af IMSA Weather Tech SportsCar Championship køres den kommende weekend på banen i Mid Ohio. Anders Fjordbach og Dennis Andersen er til start i LMP2.

Følg dem her

Første afdeling af FIA Karting Academy Trophy

Christian Dannemand Jørgensen er Danmarks repræsentant, når første afdeling af FIA Karting Academy Trophy køres den kommende weekend i Genk, Belgien.
FIA Karting Academy er kendetegnet ved at hvert medlemsland under FIA udtager en repræsentant, der deltager i de tre tællende afdelinger. Kørerne deltager med ens chassis og inden hver afdeling trækkes der lod om motorerne. Der er 54 startende i aldersgruppen 13-15 år.

Læs mere her

Foto: Joe Skibinski