Formula 1 Pirelli Gran Premio Della Toscana

Mugello-banen er smukt beliggende i Toscana og har aldrig tidligere lagt asfalt til et Formel 1 Grand Prix. Det ændres der på næste weekend når Formel 1 med supportklasserne Formel 2 og Formel 3 afvikler niende runde af VM på banen; et besøg mange ser frem til grundet banens udfordrende layout. Ingen teams kender banen så der er potentiale for overraskelser i alle klasse.

Kevin Magnussen er selvfølgelig til start for Haas, Christian Lundgaard for ART i Formel 2 og Frederik Vesti for PREMA i Formel 3. For sidstnævnte gælder samtidig at løbet på Mugello er sidste afdeling af mesterskabet, hvor Frederik efter sejren på Monza indtager sjettepladsen.

For Christian og F2 er løbet fjerdesidste afdeling; østjyden er p.t. på femtepladsen.

Følg med på Viasats kanaler.

Find stillinger, livetiming, resultater etc. på hjemmesiderne her:

formula1.com
fiaformula2.com 
fiaformula3.com


Husk også at lytte til seneste podcast fra Det ternede flag, hvor vi har Christians træner Dennis Wounlund i studiet til en tur ind i coronaboblen.

Rasmussen i Ohio

Allerede en uge efter runden i Indianapolis skal Christian Rasmussen og hans team Jay Howard Driver Development i aktion igen. Mid-Ohio Sportscar Course afvikler tre tællende afdelinger den kommende weekend, følg med på www.usf2000.com

Regional F3 og italiensk mesterskab i Østrig

Red Bull Ring i Østrig er klar til tredjeafdeling FIA Regional F3 Championship i weekenden. Oliver Rasmussen indtager inden løbet en flot tredjeplads i den samlede stilling.
Følg med her
På samme bane er Sebastian Øgaard til start i tredje afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab.

Schandorff i Malaysia

Løbsserien GT World Challenge Asia har åbningsløb den kommende weekend på den tidligere Grand Prix bane Sepang i Malaysia. Frederik Schandorff er til start for Vincenso Sospiri Racing.

Tredje runde af EM 

På banen i Wackersdorf, Tyskland, afvikles tredje runde af EM i karting for klasserne OK og OK Junior. Der er dansk deltagelse i begge klasser.

Følg med her.

Formel 4 i Padborg

De hjemlige formelkørere møde på Padborg Park den kommende weekend til anden afdeling af DIF DM for Formel 4. Mesterskabet føres af Conrad Laursen.
Læs mere på www.formel4.dk