Dennis Lind tog en andenplads som bedste resultat på Padborg Park, da der i weekenden blev kørt anden afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship.

Og selvom Roskilde-køreren med weekendens resultater kørte sig op på en andenplads efter sin onkel, Jan Magnussen, så var den tidligere VM-vinder i Formel Ford ikke tilfreds.

– Det var en god weekend for mesterskabet, men ikke set med racerkørerens øjne. Dér var resultaterne ikke gode nok, siger Dennis Lind til Racemag.

Memphis Racing-køreren blev budt på ekstra udfordringer, ud over det våde føre, da vinduesviskeren stoppede i første løb. Her måtte han lukke John Nielsen forbi – som så kunne tage sejren kort efter.

I andet løb bød han på god underholdning sammen med John Nielsen og helt til slut Michael Outzen, der tabte fart på tredjepladsen.

– John og jeg havde lidt karambolage. Han gav mig ikke rigtig plads, men så tog jeg placeringen igen i sving to, hvor jeg klemte mig ind, siger Dennis Lind om episoden, hvor Team Polar Racing-køreren pressede Lind ud i sving 1.

– Andenpladsen i første løb, var ikke den mest tilfredsstillende måde at køre en andenplads hjem på. Jeg ville hellere have kørt mig til den, men under de betingelser var det svært, men jeg kan da glæde mig meget over de gode point jeg fik på kontoen. Andet løb var sjovt. Det var en lang duel med John Nielsen, hvor vi fik kørt masser af ræs skærm mod skærm. Min bil var bedst i første halvdel af løbet, men alligevel fik vi hentet på Outzen foran, der lavede en fejl under nedbremsningen til sidste sving, hvilket gjorde at jeg kunne komme på siden af ham, men desværre nåede jeg ikke helt forbi. Men det var endnu en gang gode point til mesterskabet, slutter han.