Dennis Lind og DMD-teamet var sammen med bl.a. Elgaard Motorsport i aktion på FDM Jyllandsringen denne uge.

Det var årets første test for Roskilde-køreren, der til 2013-sæsonen skifter fra svenske Memphis Racing til egne rækker i Team DMD.

Det var det nye teams første test af den Camaro de indsætter i Auto-G DTC i 2013. Ved testen skulle den nye motor, der skal anvendes i 2013, prøves for første gang, ligesom nye bremser blev testet.

– Vi havde en rigtig god dag. Det var vores første test med bilen, den nye motor og de nye bremser, så der var mere tale om en funktionstest end en test, hvor vi gik efter tider. Vi havde et enkelt problem undervejs, hvor der gik ild i et ledningsnet på bilen. Det var noget af en forskrækkelse, men jeg fik hurtigt bremset og hoppede ud af bilen, men indenfor et minut var ilden gået ud og 20 minutter efter var ledningsnettet skiftet og vi kørte igen. Vi nåede alt, hvad vi havde sat os for og sidst på dagen, fik vi muligheden for at arbejde lidt med setuppet og vi fik kørt nogle gode omgangstider. Man kan godt mærke, at motoren i år er bedre end den vi tidligere har kørt med, så bilen er hurtigere end sidste års version, siger Dennis Lind i en pressemeddelelse.

Auto-G DTC sæsonen starter på Padborg Park søndag den 5. maj.