Dennis Lind bekræfter nu rygterne om indsats i Auto-G DTC 2013 i et dansk team.

Sidste års toer stiller til start i eget regi for det nystiftede Team DMD (Danish Motorsport Development.

– Jeg stiller til start i DTC 2013, og vi kører efter at vinde DTC-mesterskabet. Vi kørte os efter en fantastisk finale i 2012 frem fra en 4.plads til en samlet 2. plads i min DTC debut-sæson, siger Dennis Lind i en pressemeddelelse.

Det er Dennis Linds manager Peter Hartvig, der står bag teamet som ejer og teamchef.

– I 2012 havde vi som en del af et svensk team fokus på, at Dennis skulle få en masse erfaring med bilen, og han kørte både i det danske Auto-G DTC-mesterskab og i det svenske Camaro-mesterskab.  I 2013 arbejder vi med vores eget danske Team DMD, og vi vælger at fokusere på det danske DTC-mesterskab, som vi i Dennis Lind har køreren, der med en fokuseret indsats kan vinde, siger Peter Hartvig i en meddelelse.

Allerede før nytår lå planerne for det kommende år klar, og nu melder Lind og Team DMD altså ud om planerne, der dog stadig kan udvikle sig.

– Vi forhandler med flere spændende sponsorer, og vi er allerede så langt, at det er sikkert, at vi stiller til start hele sæsonen med Dennis Lind. Vi har fået følere fra andre interesserede DTC-kørere, og det er vi da åbne over for. Men, det er ikke afgørende for os, om vi bliver et team for én eller to DTC-kørere, siger Hartvig videre.

Dennis Lind kommer endvidere lige fra test i Spanien i en Lamborghini Gallardo i GT3-klassen.