Oliver slutter flot EM-kampagne på andenpladsen

Trods en flot slutspurt måtte Oliver Rasmussen tage til takke med en delt andenplads i det officielle FIA Regional F3 Championship. Det blev klart efter sidste runde af mesterskabet blev afviklet på Vallelunga-banen i Italien sidste weekend. Oliver vandt et af rundens løb og besatte fjerdepladsen i et andet, mens det planlagte tredje løb måtte aflyses grundet voldsomt vejr. Det betød, at den i Frankrig bosatte dansker ikke kunne udnytte den pole position, han havde erobret til dette løb, hvilket også skete i næstsidste runde, hvor Oliver grundet tekniske problemer ikke kom til start i et af løbene.


Set i lyset af dette er det absolut tilfredsstillende at slutte á point med Arthur Leclerc, bror til Ferrari-stjernen Charles. Begge opnåede 343 points mens brasilianske Gianluca Petecof vandt med 359 points.
Oliver Rasmussen overtog denne sæson den bil, Frederik Vesti kørte til sejr i mesterskabet sidste år, og er indplaceret i DASU og Team Danmarks bruttotrup.

Se mere om mesterskabet på f3regional.com/ og besøg Oliver og teamet her på premapowerteam.com

Mere uheld for Christian 

Marginalerne har været imod Christian Lundgaard på det seneste. Heller ikke finalerunden i FIA Formula 2 Championship i Bahrain gik hans vej. Efter endnu en fin kvalifikation (P6) gik bilen i stå da de røde lamper blev slukket, og danskeren kom sidste afsted. Da der heller ikke var forankørende der udgik eller safety-car afbrydelser betød det en placering som nr. 21. Fra denne startplads lykkedes det at avancere til P12 i sprintløbet, men samlet betyder det Christian slutter P7 i mesterskabet i sin rookiesæson.

Læs mere her.

Se slutstilling med mere på fiaformula2.com

Christian bliver dog i Bahrain og tester de næste tre dage for ART Grand Prix.

Heller ikke noget at hente for Kevin i Bahrain

Kevin Magnussen stillede til start i karrierens foreløbig næstsidste Formel 1 Grand Prix i Sakhir Grand Prix, men Haas-bilen er håbløst langsom i forhold til konkurrenterne. Danskeren sluttede P15.

Læs mere på formula1.com

Foto: Prema Powerteam

Nyhederne om de danske talenter er fra DASUs elitenyhedsbrev – det kan du abonnere på her!