Danskere ”down under”!

Den kommende weekend køres det berømte Bathurst 12 Hours i Australien. Mikkel Jensen får her sin debut som officiel fabrikskører for BMW, idet løbet for første gang tæller til Intercontinental GT Challenge for GT3-biler, der i 2019 bliver verdensomspændende med et løb på hvert af fem kontinenter. Det har bevirket at en række af verdens største bilfabrikker deltager i løbet med fabriksteams. Mikkels medkørere er Nicky Catsburg og Christian Krognes.

Også Christina Nielsen er til start i løbet, kun en uge efter strabadserne på Daytona. Christina deltager for Mercedes-teamet Black Falcon sammen med Mark Griffith og Yelmer Buurman. Banen Mount Panorama er især kendt for den spektakulære bjerg-sektion.

Se mere på intercontinentalgtchallenge.com og følg løbet på bathurst12hour.com.au

 

Mikkel Jensen overtager denne uge DASUs Instagram-konto – følg med i billederne her.

 

WSK Super Master starter

Kun en uge efter WSK Champions Cup skydes løbsserien WSK Super Master i gang. Serien omfatter fire afdelinger og den første køres den kommende weekend på Adria-banen. Der er igen en håndfuld danskere til start; følg med på wskarting.com


Siden sidst

Ingen nye ure

Årets 24-timers løb på Daytona blev ikke en dansk succeshistorie. Både Jan Magnussen og Christina Nielsen sluttede uden for topplaceringer efter både mekaniske uheld og afkørsler af deres respektive medkørere. Løbet blev i tilgift afsluttet før tid grundet kraftig regn.

WSK Champions Cup

Conrad Laursen og Jonathan Weywadt nåede finale i OK Junior ved sæsonens første store kartingløb i Italien, WSK Champions Cup. De to sluttede på hhv. 12. og 19. plads.
I Mini-klassen blev Julius Dinesen bedste dansker på 11. pladsen, mens Mikkel Pedersen blev nr. 29 i finalen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her