Kevin Magnussen sikrede sig to tredjepladser, da femte afdeling af det Nordeuropæiske mesterskab i Formel Renault 2.0 blev afviklet på Assen i Holland.

I første løb avancerede Magnussen to pladser fra sin startplacering som nummer seks. Herefter lagde han et hårdt pres på Giermaziak på tredjepladsen, og da han mod slutningen af løbet lavede en fejl, smuttede Kevin forbi og kunne køre over målstregen på tredjepladsen efter vinderen Antonio Felix da Costa og andenpladsen Marco Sørensen.

Resultatet fra første løb gav en startplacering som nummer seks til andet løb, da der byttes rundt på top otte. Endnu en gang avancerede Kevin på første omgang, denne gang op til femtepladsen. Men Kevin fortsatte sin fremmarch og passerede endnu to konkurrenter inden målflaget. Vinder blev igen Antonio Felix da Costa, med Luis Derani på andenpladsen, mens Marco Sørensen blev nummer seks.

Med weekendens resultater ligger de to unge danskere henholdsvis tre og fire i mesterskabet.

– Det var rigtig gode point på kontoen. Jeg synes ikke lige det var min weekend, så to andenpladser er optimalt udbytte. Jeg testede en Formel 3 bil i sidste weekend, så jeg skulle lige vænne mig til min Formel Renault igen, men laver så en fejl tidligt i kvalifikationen, så da så det svært ud med at få en topplacering, siger Kevin Magnussen ifølge en pressemeddelelse.

– Jeg føler ikke banen passede mig så godt. Jeg er bedre, hvis jeg kan angribe svingene mere aggressivt, men det kan man ikke på den her bane, der har lange hurtige sving. Men i løbene gik det alligevel godt og som sagt, så tror jeg at to tredjepladser var det maksimale, jeg kunne få ud af den her weekend, siger Kevin Magnussen.