Torsdag blev der afviklet tre træningssessioner til Petit Le Mans-løbet på Road Atlanta lørdag.

Og mens det var Muscle Milk Racing, der satte takterne i P1-klassen – omend Rebellion Racing dog var P1 i en fugtig, første træning – så var det helt anderledes tæt og varieret i P2 og GT.

David Heinemeier Hansson, Martin Plowman og tredjemanden til lejligheden Eric Lux var hhv. P3, P3 og P7, mens det var gæsterne fra OAK Racing, der satte tempoet i P2-klassen. Scott Tucker, der denne weekend har allieret sig med det stærke makkerpar i Franchitti-brødrene, var dog hurtigst i tredje træning.

Conquest Endurances nye tredjekører, Eric Lux, var uheldig i tredje træning og havde kontakt med en af de to Vipere, der blev ramt af punktering og spandt i T1.

I den ultratætte GT-klasse tegner det igen til at blive mere end normalt spændende. I første træning var Corvette Racing ikke på banen, mens Neiman/Holzer/Tandy i Falken Tires-Porschen var hurtigst. I anden træning var Müller/Auberlen/Summerton hurtigst i BMW #55, mens Jan Magnussen, Garcia og Taylor var P3, under to tiendedele efter.

Tredje træning havde Corvette #3 på en femteplads, mens det var Flying Lizards med Bergmeister, Long og Pilet, der satte tempoet. Magnussen var her hurtigste mand, 3/10 sekund efter.

Kvalifikationen køres fredag aften, hvor Antonio Garcia skal kvalificere Corvette #3. Kvalifikationen kan følges på ALMS’ hjemmeside – find den her.