Det internationale motorsportssite Formula Scout rangerer hvert år de 50 bedste formelkørere i kategorierne under Formel 1. Og på 2020-listen er der flere danske hitmagere – herunder en i den absolutte top af poppen.

Christian Rasmussen er første navn på listen – og ny i Formula Scouts hitliste-verden. Danskeren kørte sig i den grad ind i alles bevidsthed med sin flotte sæson og titel i USF2000-serien. Christian besætter i dette års liste en plads som nummer 48.

Oliver Rasmussen kørte sig med tredjepladsen i FIA Formula Regional European ind foran en række F3- og F2-kørere og skyder nytåret i gang fra en plads som nummer 28 på Formula Scouts liste.

Frederik Vesti får også flotte ord med på vejen oven på sit 2020, hvor han sluttede efter sine teamkammerater i FIA Formula 3 Championship, men var så stærk en force i begyndelsen og slutningen af sæsonen, at han slutter lige uden for top 10.

Sidst, men ikke mindst, har vi Christian Lundgaard, der på listen rangeres noget over sine direkte konkurrenter i FIA Formula 2 Championship – med en afsluttende bemærkning om, at det ikke var så skidt en sæson, når han lå treer i mesterskabet med få afdelinger tilbage – og i øvrigt var buret inde på et hotelværelse, mens de andre testede…

Se top ti her, inklusive altså Lundgaard, der rangeres som syver i 2020.

Foto: Bryn Lennon – Formula 1/Formula 1 via Getty Images