Jesper Egebart og Emil Bernstorff satte mandag et væsentligt fodaftryk i det britiske Formel Ford-mesterskab, Dunlop MSA Formula Ford Championship of Great Britain.

Den unge udenlandsdansker Emil Bernstorff satte pole position til første løb og næstbedste tid til andet løb på Snetterton. Jesper Egebart, der igen var at finde på startgridden, skulle starte som tier og 11’er henholdsvis.

Første løb blev kørt i regnvejr, hvor Bernstorff ikke kunne holde fast i fronten af feltet og måtte glide ned på syvendepladsen i mål. For Jesper Egebart blev løbet lidt af en rutsjebanetur, hvor danskeren fra en indledende ottendeplads måtte tage til takke med en 11. plads efter tætte kampe og en afkørsel på sidste omgang.

Andet løb blev afviklet i tørvejr, og her blev Egebart bedste dansker lige foran Bernstorff. DM-etteren lå længe på syvendepladsen, men måtte til sidst slippe et par konkurrenter forbi, da dækkene blev for varme. Bernstorff røg den modsatte vej,

Fra at have ført løb i starten fik teenageren bremseproblemer. Et problem, der kostede en påkørsel og en tur af banen. Fra en 17. plads fik Bernstorff dog kørt sig frem på tiendepladsen i mål.

Næste afdeling af Dunlop MSA Formula Ford Championship of Great Britain køres den 3.-5. september på Brands Hatch sammen med DTM.