STCC får i 2010-sæsonen kompetent konkurrence fra en helt nybygget Chevrolet Cruze. Det er Chevrolet Motorsport Sweden, der indsætter WTCC-vinderen (foto) i det svenske mesterskab.

Det bliver 2009-vinderen af Semcon Cup – privatklassen i STCC – Viktor Hallrup, der skal køre bilen i det svenske mesterskab.

– Det er lidt af en drøm, som nu er blevet virkelighed for mig, efter jeg vandt Semcon Cup sidste år, så har vi arbejdet med at nå målet om at komme ind i STCC i et godt team og med godt materiel. Jeg er meget vel klar over, at det bliver hårdt i toppen, da der er mange gode kørere og teams i STCC. Men jeg ved at teamet arbejder hårdt, og materiellet er godt, så jeg skal gøre mit absolut bedste for at kunne udfordre de andre topkørere om mesterskabet 2010, siger Viktor Hallrup til teamets hjemmeside.

Chevrolet Motorsport Sweden drives af Niklas Karlsson, der selv er tidligere STCC-kører. Teamet har kørt med Chevrolet Lacetti i STCC de sidste to sæsoner og har aftale med Chevrolet Sweden frem til 2011. Viktor Hallrup er 21 år gammel og har udover STCC i 2009 kørt Radical og Formel Ford.

Foto: fiawtcc.com