Det blev en blandet weekend for Chevrolet i WTCC, da den portugisiske afdeling blev kørt søndag. Bedste Cruze-kort i VM, Rob Huff, samlede gode point med en anden- og en sjetteplads, men for teamkammerat Alain Menu blev begge løb spoleret af sammenstød.

– Jeg tager fra Porto med 11 point, og det er altid godt, og jeg var glad for at være på podiet i race 1. Men det var en svær weekend, og der var ikke meget vi kunne gøre mod SEAT’erne. De havde så meget mere power end alle de andre biler, siger Rob Huff til Chevrolet-teamets hjemmeside.

– Det var kke en god weekend for mig. I race 1 ramte Farfus mig hårdt bagi og skubbede mig af. Gutterne gjorde det fantastisk i pitten og fik mig tilbage på banen for et par omgange og kunne så reparere bilen helt til race 2, hvor jeg så uheldigvis var involveret i et uheld med Franz Engstler, siger Alain Menu, der i Porto kørte i en Cruze dekoreret af vinderen af en designkonkurrence.

Foto: fiawtcc.com