Kolles Audi #15 på Le Mans med bl.a. Christian Bakkerud (Foto: ACO/Nikon)

Lørdag sætter Christian Bakkerud sig i Kolles Audi #15 til sin anden start i Le Mans. Selvom det tyske team med de ældre Audi R10 TDI starter uden for top ti, så er danskeren fortrøstningsfuld forud for det 78. Le Mans-løb.

– Startplaceringen er ikke det vigtigste i et løb på 24 timer. Det væsentlige er, at jeg har en bil der fungerer gennem hele løbet, og to dygtige medkørere som Jarvis og Albers, siger Christian Bakkerud i en pressemeddelelse.

– Jeg må sige, at jeg glæder mig helt vildt til at køre mit andet Le Mans-løb. Jeg kan slet ikke vente!, siger han videre.

Kvalifikationen blev ganske hændelsesrig for den danske sportsvognskører, der har Le Mans som eneste fikspunkt på kalenderen i år.

– Vi havde en god og intens kvalifikation. Der var rigtigt meget trafik, så det var svært at sætte en god tid. Bilen var god, og den er helt sikkert klar til løbet, siger han om sessionerne torsdag.

Undervejs måtte mekanikerne da også tage deres tørn på Audi-raceren. Først en defekt pakning i baghjulsophænget, og siden satte en defekt fælg en midlertidig stopper for indsatsen. Kolles-teamets dygtige mekanikere fik dog hurtigt bilen kontrolleret og sendt tilbage på banen.

Se danskerne på Le Mans her!

Se galleri fra Le Mans her.

Fotos: motioncompany og ACO/Nikon