Danske Michael Christensen viste endnu engang flot kørsel ved anden afdeling af Formel BMW mesterskabet, som i weekenden blev kørt på den legandariske racerbane Silverstone. Danskeren vandt sit andet løb med hele 6 sekunder!

Den danske racerkører startede weekenden flot, og i det første race havde Michael en flot og lang kamp med to Kauffmann-biler, og lige efter danskeren kommer i front, bliver der forvirring i radioen. Danskeren havde overset et gult flag, og afventer kun at få afvide at han skal lade dem passere ham igen.

– Jeg tænkte, at jeg bare måtte lade mig falde tilbage igen – og lige da jeg tænker det, siger teamet ” Wait, Wait, Wait! ” også lader jeg ham og to andre passere mig, men så viser det sig at teamet sagde ” Great, Great, Great! – Så det er virkelig en kæmpe skuffelse, fortæller Michael.

Med en start fra pole-position i andet race, måtte danskeren køre efter det tabte i første race, og da lyset slukkedes og starten gik, var danskeren kørt! Han dominerede feltet og vandt suverænt lige foran Kazeem Manzur, Josef Kaufmann Racing og Rupert Svendsen-Cook fra Raikkonen Robertson Racing.

–  Jeg tog føringen fra pole, og holdte den til slut, og selv med Safety Car formåede jeg at holde alle bag mig. Det betyder meget for mig at vinde det her løb, som er mit andet race i år, men det var virkelig mentalt hårdt! siger Michael.

Der blev kæmpet flotte og hårde kampe nede igennem feltet, og kun brøkdele af et sekund skilte hele otte biler. En af de mange hede kampe endte dog i kollision, det var kampen imellem Ollie Millroy, George Katsinis og Olivier Lombard.

 

Foto: BMW Motorsport