Michael K. Christensen fortsætter fremgangen i Formula BMW Europe, der søndag for første gang denne sæson kørte race i regnvejr.

I løbet, der blev startet bag safetycar, var Felipe Nasr suveræn, mens Christensen med en overhaling af William Buller på niende omgang kunne tage andenpladsen.

– Det var en god beslutning at starte bag safetycar, da det ellers ville være blevet meget spændende i første sving. Jeg forsøgte bare at holde de andre bag mig samtidig med at jeg skulle følge med dem foran. Til sidst lykkedes det mig at komme op til Buller og tage andenpladsen fra ham. Nasr var for hurtig for mig i dag, og det er svært, når der er kørere imellem os, siger Michael K. Christensen om løbet i en pressemeddelelse.

– Jeg er tilfreds med resultatet, da det var godt at være på podiet. Jeg vidste, at Buller var hurtigere end mig i den sidste sektor, så jeg prøvede bare at tage den sektor godt, kom tæt på ham og overhalede ham i sving fem, siger Christensen, der kører for Mücke Motorsport.

Resultaterne betyder, at Felipe Nasr netop har overhalet Christensen i den samlede stilling. Brasilianeren fører med 186 point mod danskerens 183.

Den anden dansker, Mikkel Mac, endte sidst blandt de klassificerede kørere.

Fototekst: Michael K. Christensen, Mario Theissen, Felipe Nasr og William Buller.

Foto: BMW AG