DTC-sæsonen 2009 nærmer sig med hastige skridt, ligesom foråret også er på vej til Danmark. Hos Chevrolet Motorsport Danmark kan man ikke vente til sæsonen går i gang. Teamchef Kent Bo Steffensen glæder sig i hvert fald specielt meget, efter at han har dannet sit dreamteam til denne sæson.

Henrik Lundgaard blev bekræftet som kører i den ene af teamets to Chevroleter allerede i Januar. Siden har det været et spørgsmål om, hvem der skulle køre den anden Chevrolet, som Michael Outzen kørte sidste sæson. Med gårsdagens offentligørelse af Michel Nykjær, er teamet nu komplet.

– Det er lidt en drøm, som er gået i opfyldelse for mig. Siden Michel Nykjær vandt europamesterskabet sammen med os sidste efterår, har jeg villet have ham med som fast kører i teamet, men med den meget krisesnak i vinterens løb, har det taget lang tid at få rammerne på plads. Nu er det hvert fald ikke krise hos os længere, når man ser på kørerbesætningen. Både Michel og Henrik er to lynhurtige kørere, og med dem, er jeg sikker på, at vi stiller til start med DTC’s stærkeste team i 2009. De er begge to et godt bud på en kommende mester, sigerKent Bo Steffensen.

Michel Nykjær kørte i sidste sæson for Poulsen Motorsport i en BMW 320si E90. Tilbage i oktober 2008 vandt Michel europamesterskabet ETCC med netop Chevrolet Motorsport Danmark.

Henrik Lundgaard kørte sidste år en flot andenplads hjem i DTC sammen med Chevrolet Motorsport Danmark.

Der er kun lidt over en måned til, at Chevrolret skal vise sin styrke. DTC-sæsonen begynder den 10. maj på FDM Jyllandsringen.

Foto: Henning Smed / Perfection Racing