Debuten til den nye Chevrolet Cruze forløb ikke udramatisk. Nicola Larini slutter femmer i første løb, men tildeles tvivlsom straf på 30 sekunder, der rykker ham langt ned i klassementet.

Alain Menu var offer for tumult på første omgang og Robert Huff udgik med et knækket speederkabel. Uheldene lagde en dæmper på resultaterne i andet løb, hvor de tre nye S2000-racere skulle starte i den tunge ende af feltet.

I det regnvåde andet løb satte Menu hurtigste omgang, men teamets tre kørere blev aldrig bedre end 11., 13. og 15.

– Det er frustrerende resultater, for vi fortjente mere. Men sådan er racing. I race 1 fik jeg ikke den start, jeg ville have, og da vi kom til sving 4 ramte Monteiro mig, hvilket førte til massesammenstødet, der også rev Jörg Müller og Andy Priaulx med. Mit løb sluttede der. Selvom jeg fik skadet karosseriet der, var min bil rigtig god i løb to og blev bare bedre og bedre, siger Alain Menu.

– Jeg er gal over dommen efter race 1- jeg fik en god start og holdt mig højre side af banen, hvor jeg vidste der ville være færre problemer, og jeg kom fri a uheldet, der ramte Alain. Bilen var virkelig god i de hurtige sving, og jeg holdt fast i syvendepladsen uden problemer og hentede så to yderligere placeringer og sluttede femmer, et virkeligt godt resultat for Cruzens første løb. Men jeg forstår ike straffen jeg fik i omstarten, for Monteiro var virkelig langsom og Farfus og jeg kunne ikke gøre andet end at trække ud for at undgå kontakt, siger Nicola Larini om situationen efter en safety car-periode, hvor portugiseren sænkede resten af feltet for at lade sine Seat-kolleger få et forspring.

Chevrolet-teamet har nu lidt tid til at forberede sig til næste løb i WTCC der køres i Puebla, Mexico 20.-22. marts.