Chevrolet Motorsport Danmarks to kørere kunne tage fra Juniløbet med hver deres sejr og en placering som nummer to og tre i DTC i sommerpausen.

Michel Nykjær tog sig af sejren i første heat, som han ganske enkelt førte fra start til mål. Næsten samme opskrift benyttede Henrik Lundgaard i andet heat. Lundgaard startede dog fra en tredjeplads, men kunne udnytte tumult i starten til at gå i front.

I finaleheatet måtte de to Nubira’er dog se sig slået af Honda-køreren Thompson og Poulsen, men Henrik Lundgaard kunne kæmpe med om podieplaceringerne.

“Kvalifikationen i går gik ikke helt, som den skulle. Men jeg kom igennem dagens første heat på en placering, som gav en 3. plads på gridden til andet heat. I første sving kan jeg så se den førende Kasper Jensen komme for hurtigt ind i svinget og trække de forankørende langt ud i svinget. Så var førstepladsen serveret for mig og den sagde jeg ikke nej til,” siger Henrik Lundgaard om sin søndag til teamets hjemmeside.

“Vi havde bare ramt en perfekt opsætning af bilen til kvalifikationen i går og i dagens første heat fungerede den også rigtig godt. Til andet heat foretog vi så en mindre justering og det skulle vi nok ikke have gjort. Fra da af havde jeg det lidt svært, men vi har fået mange gode point med hjem alligevel og er i den grad stadig med i mesterskabskampen,” siger Michel Nykjær til teamets hjemmeside.

“Jeg må nok tilstå, at humøret var lidt nede i fredags. Jeg frygtede nok, at vi ville få det svært i det varme vejr på Jyllandsringen, så på det tidspunkt havde jeg gerne solgt week-enden for to heatsejre fulgt op med solide pointscoringer. Nu kan vi roligt holde sommerferie og så vender vi stærkt tilbage til efteråret. Vi er stadig med i spidsen af mesterskabet og vi giver os ikke uden kamp,” siger teamchef Kent Bo Steffensen.

Foto: Thomas Norsted