Det kræver ikke ret mange DTC-racere at lave rav i den. Det må man sande efter søndagens andet DTC-løb, hvor sølle tre biler kom i mål.

Casper Elgaards sejr er overskygget af et voldsomt uheld på første omgang, som James Thompson kom værst fra. Briten røg af banen på første omgang og ramte et af rydningskøretøjerne hårdt. Briten slipper uskadt, men Hartmann Honda-raceren er hårdt medtaget efter mødet med.

Thompsons uheld blev startet af Jason Watt og Jens Reno Møller, der kørte sammen ned ad pitlangsiden. Thompson, der kom bag de to, forsøger at undvige en slingrende Møller og flyver sidelæns ind over græsset og ind i rydningskøretøjet, der står helt ubeskyttet på inderkredsen.

Casper Elgaard kan midtvejs gå forbi Jason Watt på vej ud ad Skoven, efter SEAT-køreren har kørt defensivt det meste af løbet. Herfra kan Team Telesikring-køreren tage sin første sejr i 2010-sæsonen.

Desværre blev det på en lidt billig baggrund, da blot tre DTC-racere kom i mål. Robert Schlünssen måtte allerede efter starten køre i pit med en ødelagt trækaksel. Jason Watt måtte en omgang efter køre i pit med tekniske problemer, og trods langvarige forsøg på at få Leonen i gang igen, må Herlev-køreren udgå.

Det overlader andenpladsen til Jens Reno Møller, mens Wolfgang Treml – der startede fra pitten – tager den sidste podieplacering.

Watt/Møller/Thompson-balladen var ikke den eneste episode i løbet. Allerede i første sving støder Roland Poulsen, Christian Siepmann og Martin Frederiksen sammen, hvilket får safetycar på banen i den indledende fase.

Michael Christensen vinder også andet løb foran Jacob Kristensen.

Resultat af andet løb ved Sommerløbet på Ring Djursland:

1 Casper Elgaard BMW 320si E90
2 Jens Reno Møller Seat Leon
3 Wolfgang Treml Honda Accord
Jason Watt Seat Leon
Robert Schlünssen BMW 320si E90
James Thompson Honda Accord
Niels Christiansen Toyota Corolla 2,0

Resultat af andet løb ved Sommerløbet på Ring Djursland:

1 Michael Christensen
2 Jacob Kristensen
3 Jan Engelbrecht
4 Jan Seerup
Ronni Nielsen
Roland Poulsen
Martin Frederiksen
Christian Siepmann

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk