Casper Elgaard og Team Bauhaus Telesikring har fået klemt en test ind i de sparsommelige forberedelser til DTC og Scandinavian Touring Car Cup 2010. Selvom Elgaard nu er tilbage i det materiel, han vandt DTC i 2006 med, så forudser århusianeren en svær sæson.

– Jeg tror, at konkurrencen bliver hård fra svenskerne. Jeg er meget glad for at være her sammen med Team Bauhaus Telesikring, for hele opsætningen omkring teamet er fantastisk, og folkene arbejder utroligt professionelt, siger Casper Elgaard i en pressemeddelelse.

Forberedelserne har langt fra været optimale for teamet, der først for nyligt fik bilmærke og kørere på plads.

– Vi er kommet sent i gang på grund af, at hele projektet er faldet sent på plads. Fire gange en halv time er ikke vanvittig meget test inden sæsonstart. Svenskerne har været i gang i lang tid, og de har kørt på disse her Yokohama-dæk i en sæson før os, så på mange punkter har de nogle fordele. Men det er vores hjemmebane, og det håber jeg virkeligt, at vi kan gøre fordel af, slutter Elgaard.

Ved testen mandag deltog også Henrik Lundgaard, der som nævnt tidligere på Racemag er inde i billedet til at afløse Jan Magnussen til Juniløbet.

HUSK! Du kan se program, tv-tider og link til livetiming under vores motorsportskalender nederst på siden

Foto: Morten Alstrup