Bruddet mellem Perfection Racing og sikringvirksomheden Telesikring efterlod umiddelbart Casper Elgaard uden et team. Men den tredobbelte DTC-mester fortsætter i DTC og Scandinavian Touring Car Cup resten af sæsonen.

Det bekræfter køreren og Telesikring nu i en pressemeddelelse, hvor en ny teknisk partner er fundet i Alternative Engineering – Slangerup-virksomheden, der tidligere var ejet af Karsten Ree og Jan Magnussen i fællesskab.

Bruddet mellem Perfection Racing og Telesikring kom på baggrund af de mange tekniske problemer, der har været med de to tidligere Team Den Blå Avis-racere, der til 2007-sæsonen blev solgt til det daværende Team Telesikring.

– Jeg har aldrig tidligere ødelagt en motor og har kun gode erfaringer med BMW, og så ryger der to motorer i løbet af to løb. Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god konstellation med Telesikring og Alternative Engineering. Der findes vist ingen herhjemme, der har mere forstand på denne type BMW-racere end Alternative, så jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger Casper Elgaard om den nye konstellation.

Foto: www.racemag.dk