For Kasper Jensen og JM Racing markerede DM-finalen en afsked med DTC. Samtidig blev det også til at forsvar af tredjepladsen i DTC Cuppen for Aalborg-køreren.

Men forsvaret kom ikke nemt til Kasper Jensen, der hele weekenden holdt et skarpt øje på Michael Carlsen i Peugeot.

– Det var på fintælling, at jeg fik den. Sidste år tog jeg tredjepladsen med et points forspring, og i år tog jeg den med nul points forspring, men ved at have flest andenpladser, så det kan i hvert fald ikke blive ret meget mere tæt.

– Det har været en af mine bedste weekender i år, og finalen var et eksempel på, at vi satsede på tredjepladsen og forsøgte at køre den hjem. At det skulle blive så spændende, var ikke helt meningen, men det lykkedes. Jeg er glad for min tredjeplads, men jeg vil også gerne ønske Michel Nykjær og Per Poulsen tillykke med deres mesterskaber, siger Kasper Jensen, der ikke har haft en nem sæson i DTC.

– Det er ikke sjovt at køre i en bil, der er så gammel som E46’eren. Resultatmæssigt er vi et stykke fra, hvor jeg skal ligge, så nu kigger vi på noget andet, siger Kasper Jensen.

Langdistanceløb næste sæson

– Vi har planer om at ombygge den BMW 320 E90, JM Racing har, og så skal Jens Ole og jeg køre langdistanceløb i den her i Danmark, men også med at par ture til udlandet. Gerne på nogle baner, hvor vi runder de 250 km/t, siger nordjyden, der har kørt fire sæsoner i DTC.

Foreløbig lyder planerne på, at der skal bygges en V8-motor i BMW’en, som JM Racing vil indsætte i firetimersløb herhjemme.