Jan Magnussen havde muligheden for at tage årets 13. sejr ved Grand Prix Danmark i weekenden, men det blev ved den 12. i første løb.

Andet løb så nemlig ikke den efterhånden vanlig opkørsel fra Fukamuni-køreren. Bremseproblemer hæmmede #23 allerede da bilerne kørte ud til gridden.

– Det var selvfølgelig dejligt med endnu en sejr. Teamet havde masser af gæster og det var rart at give dem en sejr. John Nielsen har altid været en hård gut, så det var fedt at komme forbi ham, selvom det var tæt og jeg havde svært ved at bremse, da jeg var på den våde del af banen, medens John var i det tørre spor. Desværre fik jeg aldrig chancen for at lave et topresultat i løb to, da jeg allerede fra start, kunne træde bremsepedalen helt i bund. Jeg ved ikke, hvad der var gået galt, men det må vi kigge på i teamet, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Trods uheldet har Magnussen fortsat et polster på 18 point ned til Casper Elgaard på andenpladsen i mesterskabet. Magnussen må stå over næste afdeling på Ring Djursland grundet løb i USA.