Transfervinduet i fodboldverdenen er netop lukket, og i Superleague Formula er man klar med et nyt navn. Sébastien Bourdais skal efter halvanden sæson i Formel 1 køre for FC Sevilla fra og med næste løb på Estoril denne weekend.

Dermed får danske Kasper Andersen og FC Midtjylland endnu en stærk konkurrent i formelklassen.

Bourdais har op til løbet testet for FC Sevilla på Magny-Cours, hvor franskmanden fik første smag af den V12-motoriserede formelracer. Aftalen med FC Sevilla tæller de sidste tre afdelinger på Estoril denne weekend, Monza 4. oktober og Jarama 8. november.

Bourdais’ første reaktion på Superleague Formula-raceren var, ikke overraskende, positiv.

– Testen på Magny-Cours  fik mig til at indse, hvor sjov bilen er at køre. En F1 er hurtigere, fordi den er lettere, men den Elan V12’eren er en meget konkurrencedygtig bil, der drager fordel af masser af downforce og en meget potent motor, der er nem at køre og har masser af kræfter uanset omdrejningerne. Det er en pålidelig single-seater, der er rigtig sjov at køre, siger Bourdais ifølge en pressemeddelelse.

Om debuten på Estoril siger franskmanden:

– Mit mål er naturligvis at være konkurrencedygtig lige fra starten på Estoril. Men jeg har kun kørt få omgange i bilen og teamet er ret nyt i mesterskabet. At vinde så tidligt som i første race vil ikke blive nemt, det er sikkert. Men jeg vil også have det sjovt, hvilket ikke har været tilfældet ofte for mig det seneste år, siger Bourdais og sender en hilsen til Toro Rosso-teamet, der fyrede ham tidligere i år.

Bourdais er 30 år og har blandt meritterne en F3000-titel og fire Champ Car-titler og seks VM-point i sin godt og vel halvanden sæson for Toro Rosso.

Foto: Superleague Formula