En ny bog om dansk motorsport er på gaden nu. Modsat tidligere udgivelser er det dog begrænset med bogstaver i den nyeste udgivelse om racing her i landet. Glimt fra dansk motorsport 2009, der er udgivet af Gripping Media, er et fotografisk tilbageblik på 2009-sæsonen i baneløb inden for landets grænser.

Gennem bogens mere end 100 sider med fotos bliver læseren – eller rettere kiggeren – taget med på en rejse med højde- og lavpunkter i det forgangne år. Bogen viser fotos fra flere danske klasser, herunder DTC og Bel-Ray SSC. Hver racerklasse har, udover en stribe fotos, også hvert fået et stykke artwork med i bogen, hvilket giver billederne en ny og interessant dimension.

Forsidefoto fra Glimt fra dansk motorsport 2009

Selvom bogen indeholder skud fra flere dramatiske øjeblikke – som fx Joachim Stephansen og Casper Elgaards diskussion efter uheld på FDM Jyllandsringen, så kan man diskutere, om der ikke er lige vel mange fotos af temmelig ens biler, alle samme fra siden. Et motiv kan man altid diskutere, men flere vil måske mene, at kørernes reaktioner efter uheld, sejre og lignende yderpunkter, fortæller mere end siden af en racerbil.

Når det er sagt, så kan Racemag stadig varmt anbefale bogen, om end en pris på 345,- danske kroner måske er lige vel pebret. Gripping Media, der består af far Jan og søn Kim Gripping, har dog begået en seværdig fotosamling, der gør sig godt på bogreolen hos enhver fan af eller udøver i dansk banesport.

Fotobogen 2009 kan købes på nettet via www.gripping.dk eller www.racing-photo.dk. Udgiver: Gripping Media. Antal sider:  100. Pris: 345,-

Glimt fra dansk motorsport 2009 indeholder fotos fra Advan Cup, Renault Clio Cup, DTC, Formel Fordog Special Saloon Car

Vind Glimt fra dansk motorsport 2009 med Racemag – hold øje med Racemag, hvor du snart kan deltage i konkurrencen om at vinde fotobogen og andre præmier.

Foto: Forsiden fra Glimt fra dansk motorsport 2009