Rebellion Racing bekræftede for lidt over en uge siden de fire faste kørere til den kommende sæson, samt at samarbejdet med Toyota fortsætter. Nu er kørerne til de lange løb også kommet på plads.

Hollænderen Jeronen Bleekemolen kørte sidste år for Rebellion på Sebring og Le Mans, og var med i bilen sluttede som nummer seks på Le Mans, og som bedste benzinbil. I år er Bleekemolen med på Sebring, det første løb i WEC og på Le Mans. Han skal dele bil med de faste kørere Andrea Belicchi og Harold Primat.

– Det er fedt at være tilbage hos Rebellion Racing til de to klassiske langdistance løb. Jeg ser frem til at gå efter nogle gode resultater. Jeg kender allerede folkene i teamet fra sidste år, og jeg har to stærke medkørere. Jeg ved, at teamet har arbejdet hårdt for at forbedre hele pakken siden sidste år, så vi skulle være stærke, fortæller Jeroen Bleekemolen.

Den anden nye kører er Nick Heidfeld, som i mange år har kørt Formel 1. Sidste år deltog han for Lotus-Renault, indtil han blev erstattet af Bruno Senna til det belgiske Grand Prix. Heidfeld skal køre løbende på Sebring, Spa og Le Mans, og skal dele bilen med Neel Jani og Nicolas Prost.

– Jeg ser virkelig frem til denne nye udfordring, og jeg glæder mig især til mit første løb på Sebring, der er en helt nye bane for mig, og løbet er kun få uger væk. Siden jeg kørte Le Mans i 1999 har jeg altid vidst, at jeg ville tilbage til langdistanceløb. Jeg er meget glad for at køre for Rebellion Racing, og jeg håber, at jeg kan hjælpe med at bygge videre på deres imponerende bedrifter, hvilket indbærer team og konstruktørmesterskabet i Le Mans Series og slutte lige efter Peugeot og Audi i Intercontinental Le Mans cup, siger Nick Heidfeld.

Heidfeld deltog på Le Mans i 1999 for AMG-Mercedes. Holdet trak sig dog fra løbet, da både Mark Webber og Peter Dumbreck lettede i Mercedes raceren ned af Mulsanne-langsiden.

Foto fra sidste års Le Mans