Det blev en noget blandet sæsonstart for dansk/briten Emil Bernstorff for Motopark/Lotus-teamet i ATS F3 Cup.

Efter en lovende kvalifikation med tredje- og fjerdebedste tid blev første løb imidlertid kort affære. En god start sendte Bernstorff ind i første sving på andenpladsen, men i spejlene kunne han se en konkurrent komme farende med bilen ude af kontrol. Selvom han forsøgte at trække til siden, ramte konkurrenten ham, så han snurrede af og røg i gruset. Bernstorff kunne humpe tilbage på banen og køre i pit, hvor et nyt baghjul blev sat på. Det heroiske arbejde forblev ubelønnet, da en 12. plads var resultatet.

I andet løb startede han så 12., men blandt andet en god start på den våde bane så ham oppe på en femteplads i mål. Tredje løb, denne gang i tørvejr, startede han så fra fjerdepladsen, og en podieplads var en realitet i første løbsweekend.

– Det var egentlig ikke de resultater, jeg havde håbet på. Jeg kæmpede lidt med bilen, især da dækkene begyndte at blive dårlige. Jeg var ikke rigtig tilfreds med balancen. Men jeg er glad for tredjepladsen. Vi analyserer weekenden og kommer stærkere tilbage på Spa, er jeg sikker på, siger Bernstorff i en pressemeddelelse.

Næste afdeling i ATS F3 Cup køres den 10.-12. maj.