Når starten går til 12-timersløbet på Sebring i dag lørdag, så holder Jan Magnussen i anden startrække efter to Porscher og en Ferrari. Men konkurrenternes styrke over en enkelt omgang har ingen betydning i det halve døgn, Magnussen, O’Connell og Garcia skal dyste i GT2-klassen.

– I øjeblikket har vi ikke den hurtigste bil over en omgang, men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal gøre os gældende i løbet alligevel. Vi har så meget erfaring og så gode kørere, og vi ved, hvad der kræves for at vinde på Sebring. Vi kommer til at presse på hele løbet og jeg er sikker på, at det bliver et spændende og tæt ræs, siger Magnussen om sine chancer.

I kvalifikationen satte Magnussen Corvette ZR1’eren med nummer 3 på siden på en femteplads. Efterfølgende blev Dirk Müllers Rahal Letterman BMW frataget tiden, da den ikke kunne starte. Men dagsformen skræmmer ikke Magnussen.

– Bilen var ikke perfekt i dag (lørdag, red.), men den var det bedste den har været hele ugen, så vi er på vej i den rigtige retning. Og jeg tror det bliver en fordel for os, når løbet kommer i gang, da vi forventer at banen kommer til at passe vores bil bedre, jo mere gummi der kommer i banen under løbet. Så lige nu ser vi bare frem til at komme i gang med løbet i morgen, siger Magnussen.

Foto: Jan Kaiser