Jan Magnussen stiller som eneste dansker til start i sit syvende løb for Corvette Racing på Sebring næste weekend.  Det bliver samtidig hans 12. start den nedlagte militærbase.

– Løbet på Sebring er helt specielt. Banen er utrolig hård og udfordrende og der er som regel meget varmt. Da banen er meget ujævn er den krævende for køreren, men underholdende for tilskuerne. Stemningen er helt speciel, med tæt på 200.000 entusiastiske tilskuere, hvoraf mange af dem camperer på banen i flere dage op til løbet. Og da Corvette er ikonet på den amerikanske sportsvogn, får vi masser af opbakning og opmærksomhed, siger Jan Magnussen om løbet.

Den danske GT2-kører har dog ikke altid haft samme, varme forhold til 12-timersløbet på Sebring.

 Sebring er et løb, som jeg en gang hadede, men det var fordi jeg var forfulgt af uheld på den bane. Nu er det et løb, som jeg glæder mig til. Banen indbyder til godt ræs og med den meget stærke konkurrence i GT-klassen i år, bliver der masser af tæt ræs. Man skal give 100% hele vejen, hvis man skal gøre sig gældende i kampen om sejren og det er lige nøjagtig sådan, jeg elsker at køre ræs, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

Løbet på Sebring er første afdeling af ALMS, som Magnussen går efter at vinde sammen med medkørerne Johnny O’Connell og Antonio Garcia.

Foto: Jan Kaiser