Jörg Müller fremstod som redningen på en svær dag for BMW i Marrakech’ snævre gader. Tyskeren kørte sig til en ottendeplads i første løb og dermed pole position til andet løb.

Den ene pointgivende placering var højdepunktet for BMW-teamene i første løb, der klagede over for meget strafvægt. Andy Priaulx blev tier i første løb, Augusto Farfus 12 og Sergio Hernández 14. Alessandro Zanardi måtte udgå med store skader på bilens køler.

I andet løb lykkedes det Müller at holde de bagvedkørende fra fadet i ni omgange, selvom det var tydeligt, at både Chevrolet og SEAT-kørerne havde et overskud på bybanen.

Da BMW Team Germany-køreren kommer for bredt ud af sidste sving på niende omgang, kommer både Larini, Muller og Huff forbi ham.

Augusto Farfus sikrer sig med en sjetteplads point til mesterskabsdrømmene, mens Andy Priaulx må udgå med bremseproblemer. Sergio Hernández var igen involveret i uheld og så heller ikke det ternede flag.

– Det var det bedst mulige resultat i dag. Vores konkurrenter havde en klar fordel på denne bane. Det var bare et spørgsmål om tid, før Larini ville overhale mig. Han skubbede mig en smule ud af idealsporet, og når det sker på sådan en bane, så samler dækkene skidt op, hvilket gør det umuligt at accelerere ordentligt ud af svingene. Derfor lykkedes det også de andre at overhale mig. Jeg kæmpede så længe jeg kunne – og det var sjovt, siger Jörg Müller.

– I race 2 var det vigtigt ikke at risikere for meget for i det mindste at score et par points. Når man kvalificerer sig dårligt på sådan en bane, hvor overhaling faktisk er umuligt, så kan man ikke forvente mirakler i løbene. Takket være en god start kom jeg fra 12. til sjettepladsen. Men springet op til frontrunnerne var bare for stort, siger Augusto Farfus, der med pointene fortsat er bedste BMW-kører på en femteplads.

Foto: BMW Motorsport