Kort før klokken 12.00 fortsætter uheldene for Audi #1, der hele morgenen har haft problemer med turboens temperaturer. Derfor sætter Audi-teamet til i forhold til de to Peugeoter foran.

Ved 11.30-tiden må Allan McNish i pit for at få et nyt rat, da flere funktioner tilsyneladende var ude af funktion. Kort derefter måtte Audi #1 igen i pit og blev kørt i garagen, hvor mandskabet udskiftede baghulsophæng i højre side.

Christian Bakkerud og Kolles Audi #15 ligger på en 11. plads efter at være blevet sat en placering tilbage af Team Essex-Porschen  – der fortsat er i front i sin klasse. En snurretur under safetycar-periode har kostet Bakkerud og Co. tid i forhold til de nærmeste konkurrenter i LMP1.

I GT1-klassen er de to Corvette Racing-biler fortsat samlet ude på banen, men i pitten har Jan Magnussen måttet bukke under for maveonde. Den hurtige dansker har derfor måttet lade teamkammeraterne trække læsset i løbet af formiddagen.

I GT2 er det fortsat Risi Competizione, der fører, nu to omgange efter BMS Scuderia Italia også i Ferrari 430 GT.

Den ventede regn i løbet af formiddagen har været meget begrænset – ifølge prognoserne skulle regn falde omkring klokken 13.

Foto: Henning Smed