Peugeots dieselracere kørte et problemfrit løb, og kun Aston Martin og Drayson Racing var i stand til at følge samme tempo. Da Drayson Racing, med blandt andet Emanuele Pirro ombord, fik problemer med generatoren, var det op til Aston Martin, og deres Lola B09 60, at jagte Peugeot nr. 07 og 08.

Aston Martin, med kørerne Mucke, Primat og Fernandez, kørte et problemfrit løb, men endte dog alligevel 3 omgange efter den vindende Peugeot. De blev dog klar bedste benzinbil. Nærmeste konkurrent, en Porsche RS Spyder indsat af Cytosport, endte 11 omgange efter. Denne kører dog i LMP2 klassen.

Team Chef, George Howard-Chappell udtaler om løbet:
Jeg er meget tilfreds. Det er det bedste vi kunne forvente, hvis alle favoritterne kørte uden problemer – hvilket de gjorde. Vi ville være den hurtigste benzinbil på Sebring og det er en fremragende forberedelse til Le Mans, et helt løb uden problemer overhovedet. Michelin dækkende var fantastiske som altid, så vi er meget glade.

Aston Martin holdets næste opgave er  Le Mans Series løbet på Paul Richard den 11. april. Her venter 8 timer på den franske bane. Holdet er tilbage i USA til ALMS løbet på Long Beach den 17. april. Årets store opgave venter dog i 13-14 juni, hvor Le Mans løbet venter.

Foto: Aston Martin Racing