Anders Fjordbach er som ventet nu bekræftet som en af de tre kørere i Team Polar Seafood Racing i 2013.

Den blot 22-årige nordjyde kørte også sidste sæson udvalgte løb for teamet og sluttede som samlet sekser i mesterskabet efter flere placeringer i og omkring top fem.

– Jeg indledte i løbet af 2012-sæsonen et godt samarbejde med John Nielsen og Team Polar Seafood Racing, som jeg kørte for i ti løb i dansk motorsports kongeklasse, Auto-G DTC. I de fleste DTC-løb sluttede jeg som nummer 5 blandt ualmindeligt stærke konkurrenter. Konkurrencen bliver endnu hårdere i 2013 i et fantastisk stærkt DTC-felt. Når jeg har hjelmen på, så kører jeg efter at stå øverst på skamlen – men, min målsætning er, at jeg med teamets og ”Super” Johns hjælp på gode dage skal køre mig til podie-placeringer i løbet af sæsonen og samlet køre mig i top 5, siger Anders Fjordbach i en pressemedelelse.

– Jeg er ved at blive rastløs, og jeg kan slet ikke vente på, at vi skal i gang med at teste og snart køre Auto-G DTC 2013. Jeg træner hver dag med enten løb, svømning eller cykling for også fysisk at være i topform til sæsonstarten den 5. maj på Padborg Park, slutter han.

– Anders Fjordbach er en ung kører med et godt potentiale, der endnu ikke er udtømt. Anders Fjordbach viste allerede sidste år i sin comeback sæson rigtig gode toner. Jeg og hele Team Polar Seafood Racing glæder os til at fortsætte samarbejdet med Anders Fjordbach, som vi arbejder på, der engang imellem kan komme på skamlen og slutte samlet i top 5, siger kørende teamchef John Nielsen.

Anders Fjordbach har tidligere kørt VW Polo Cup, Renault Clio Cup og langdistanceløb.