Acropolis Rally blev som ventet en barsk og uforudsigelig affære. En sejr til Fords Mikko Hirvonen kombineret med at Sebastien Loeb ødelagde sin Citroën eftertrykkeligt i en afkørsel, betyder at der nu igen næsten er balance i VM-kampen imellem de to.

I begyndelsen var det ellers Ford-teamet, som var lidt på hælene. Jari-Matti Latvala fejrede sin sejr på Sardinien med at køre af vejen. 3 minutter gik der, inden han var kørende igen og dermed var han langt tilbage. Derefter spillede Citroën lidt taktik, da den førende Dani Sordo lod sig falde tilbage, så Mikko Hirvonen skulle starte først på rallyets andendag. Han ville dermed komme til at køre det værste løse grus af prøverne inden Sordo og Loeb kom som de næste biler.

Men Citroënerne fik ikke megen gavn af deres taktik. Allerede på lørdagens første prøve smadrede Loeb sin bil så grundigt, at der ikke var noget håb for ham om at fortsætte. Heldigvis uden at han selv eller andenkører, Daniel Elena, kom noget til.

Kort efter kunne affjedringen på Sordos Citroën ikke længere stå for mosten og dermed var den største Citroën trussel mod Mikko Hirvonen Petter Solbergs aldrende Citroën Xsara. Solberg havde inden rallyet ikke levnet sig selv mange chancer, men det glemte han åbenbart, da han kunne lugte en sejr. Han kom tættere og tættere på Hirvonen, men så måtte også han udgå med ødelagt affjedring.

Herefter kunne Hirvonen tage det relativt roligt på de sidste prøver, mens Citroëns junior-kører, Sebastien Ogier, kørte sig til sin bedste placering nogensinde på andenpladsen. Så stort var mandefaldet at tredjepladsen tilfaldt Jari-Matti Latvala på trods af hans massive tidstab i begyndelsen af rallyet.

Resultatet betød, at der nu igen er lidt spænding i VM-stillingen. Sebastien Loeb fører stadig, men der er nu kun 7 point ned til Hirvonen.