Mark Webber havde ikke sin bedste dag i hjemmebaneløbet i Melbourne. Flere gange var australieren af banen, og flere gange var han i kontakt med konkurrenter.

Den nok mest kostbare kontakt var kort før mål, da han rammer op bag i Lewis Hamilton, der er i kamp med Fernando Alonso. Det kostede en tur i gruset og pitstop efter en ny frontvinge.

– Min start var tricky med masser af hjulspin, men jeg var glad for at komme afsted som treer. Efter safetycar gik løbet godt. Jeg ville ind på den omgang, hvor Sebastian pittede for at skifte til tørvejrsdæk, men den der er forrest, har selvfølgelig førsteretten til pitten, så jeg skulle køre en ekstra omgang på intermediates, hvilket kostede mig en masse tid, siger Mark Webber.

– Til sidst i løbet hentede jeg de førende, men så havde vi uheldet. Jeg undskylder til Lewis for det. Jeg mistede al downforce foran på bilen, da jeg kom tæt på dem, bilen lettede og jeg røg op i ham. Uheldigvis kunne det have været en god slutning, men det er stadig for svært at følge hinanden i disse biler. Jeg kæmpede, jeg var ikke tilfreds med sjettepladsen og ville på podiepladserne, men til slut var det en hård dag for teamet. We’ll be back, slutter Webber i en pressemeddelelse fra Red Bull Racing.

Foto: Mark Thompson/Getty Images