Med mindre end 3 uger til planlægning og koordinering af et hidtil nyt event i Motorsport For LIFE-regi, lykkedes det til stor glæde for hospitalsledelsen på Viborg Sygehus´ børneafdeling, at stille op med 11 børn i følge med forældre, da FDM Motorsports Events og DTC køreren Nicki Petersen, Hornslet inviterede til event på Jyllandsringen onsdag den 4. juni.

Efter velkomst af Motorsport For LIFE bød Nicki Petersen velkommen. Her blev der fortalt om Nicki og teamet Danpor Motorsport, som under normale løbsrammer befinder sig i en 500 HK Chevrolet Camaro i DTC.

Denne dag var det en potent Scirocco fra FDM Motorsports Event, som skulle give børnene en enestående rundtur på Jyllandsringen.

Omgang efter omgang kun afbrudt af meget korte pauser, gav Nicki fuld gas til stor glæde for både børn og forældre. ”Det er simpelthen så fedt, at stå her og se, hvordan smilet bare vokser i de små ansigter så snart hjelmen bliver trukket af” sagde én af fædrene.

Vanen tro er interessen for den danske kongeklasses kørere stor, så da alle børn havde fået stillet sulten efter fart, blev der tid til både autografkort, signerede kasketter og en sludder med Nicki, som på nuværende tidspunkt ligger placeret som 4ér i DTC mesterskabet.

”Det er stort, at vi får en mulighed som denne – vi har brug for konstant at forny os, indenfor vores rammer. Vi holder fuldt og fast på, at alle syge børn skal have glæde af det vi gør. Vi har et unikt samarbejde med sygehusene vi er tilknyttet og vores samarbejdspartnere som f.eks. DTC A/S og FDM Motorsports Events – og ikke mindst alle kørere og teams, som altid tager imod os med åbne arme” siger Henrik Nørgaard, Motorsport For LIFE.

Onsdag den 4. juni afholdte velgørenhedsorganisationen ikke mindre end 3 events på 3 forskellige lokationer i landet, nemlig eventet på FDM Jyllandsringen, besøg på Kolding Sygehus´ børneafdeling og H.C. Andersen Børnehospital (Odense Universitetshospital).

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her