Med vores Viaplay Rabatkode kan du streame film, tv og sport gratis i en måned.

Viaplay har fra tid til anden rabatter på sin prisbelønnede streaming-tjeneste. Somme tider kan du få fantastisk rabatter på helt op til en ekstra måneds gratis streamning ud over den første måned, som man normalt får med som ny bruger.

Når Viaplay udbyder rabatkoder, så skal man indtaste den i værdikode-feltet som vist nedenfor. Det udløser gode rabatter og masser af underholdning både derhjemme og når man er på farten.

Tilmeld dig Viaplay og prøv en måned for 0 kroner.

Viaplay Rabatkode - se film og sport gratis med Viaplay RabatkodeRabatkode til Viaplay Sport

Lige nu kan man ikke få en rabatkode til Viaplay Sport. Den fulde sportspakke koster 269 kr. pr måned og rummer foruden formel 1, golf, NFL og fodbold samt meget meget mere. For personer, som elsker fights kan man desuden få MMA og boksning for 199 kr. pr. måned.

Hvad koster Viaplay?

Viaplay opererer med fem forskellige programpakker. Prisen varierer efter dit behov for underholdning. Det er til disse 5 pakker man sommetider kan findes en Viaplay.dk rabatkode.

Viaplay Rabatkode Chromecast

Desværre er det fantastiske Chromecast tilbud på 4 måneders gratis Viaplay med køb af Chromecast ikke længere tilgængelig. Derfor anbefaler vi i stedet, at du bruger benytter dig af standardtilbuddet med en måneders gratis streaming, og at man tilmelder sig sportspakken, så du kan se formel 1 i lange baner.

Rabatkoden til Chromecast bliver tilsendt i en email, og den er gyldig indtil den 28. februar 2017. Læs mere om Google Chromecast her. Når de 4 måneder er udløbet, vil det fortsætte som et normalt Viaplay abonnement til 89,- pr. måned, og husk at der hos Viaplay ikke findes binding, hvorfor du kan opsige abonnementet fra den ene dag til den anden.

Viaplay Rabatkode Film

I øjeblikket kan du få en måneds gratis film på Viaplay. Du behøver ikke at tilmelde dig med en Viaplay Rabatkode Film. Det er nok at følge dette link for tilmelde. Med et filmabonnement hos Viaplay kan du se dine yndligsfilm og serier gratis den første måned, mens det kun koster 89 kr. pr. måned at fortsætte efter de første 31 dage.

Er Viaplays Rabatkode gratis?

Koster det penge at få en Viaplay Rabatkode? Svaret er ja og nej. Som regel er rabat og bonuskoder i almindelighed tilknyttet særlige tilbud, som virksomheder ønsker at brugerne skal tilgå på en særlig måde. Som med eksemplet med Viaplay Rabatkode til Chromecast, så kan det somme tider koste penge at kunne gøre brug af en særlig rabatkode. Men i langt de fleste tilfælde, så er rabatkoder fra Viaplay fuldkommen gratis og endnu vigtigere: De giver faktisk vigtig rabat.

Viaplay Rabatkode Hvordan fungerer den?

Hvordan bruger man sin Viaplay Rabatkode? Som vist ovenfor, så skal man taste sin rabatkode til Viaplay i ‘Viaplay Værdikode-feltet’. Det er lidt forvirrende, at de ikke skriver ‘rabatkode’ i feltet, men det de altså valgt ikke at gøre. Dernæst bør man omgånede få den bonus/tilbud, som der var vedhæftet værdikoden. Ellers kontakt kundeservice hvis ikke.

Hvordan lejer man film hos Viaplay?

Der er ikke noget bedre end en video til at forklare, hvordan man bruger en tjeneste. Nedenfor kan du se, hvordan man lejer film hos Viaplay.

Hvis du har rabatkode til en lejefilm, kan du gå ind på vores Viaplays hjemmeside for at registrere den. Når koden er aktiveret, og du har bekræftet købet, kan du se derefter streame filmen. For Apple brugere kan man købe filmen via Viaplays hjemmeside og derefter stjernemarkere den, så kommer den på Stjernemarkeret-listen, der også vises på iPhone/iPad/Apple-TV. Man har adgang til lejefilmen i 48 timer, og i dette tidsrum kan du se filmen lige så mange gange du vil.

Sådan aktiverer man Viaplay Rabatkode

  • Gå till Viaplays hjemmeside
  • Vælg ‘Store’ i topmenuen
  • Vælg derefter filmen som du gerne vil se ved at klikke på billedet.
  • Når du har klikket på filmen som du vil se, vil du blive taget videre til filmens egen side, hvor du kan læse mere om filmen.
  • Feltet til rabatkoden finder du i vinduet til højre ved at klikke på “Jeg har en rabatkode”, husk at klikke på “Benyt” så din kode bliver registreret.
  • Bekræfte købet.

Efter din prøveperiode, betaler du 89 kr/md – du kan opsige dit abonnement, når du vil. Abonnementet gælder til film og serier. Gælder kun en ny Viaplay-konto, og du skal være 18 år. Efter din fri period vil abonnementet automatisk fortsætte til kr. 89 per måned. Viaplay har ingen binding. Du skal oplyse dine betalingsoplysninger ved oprettelse, men vil ikke blive trukket for et Viaplay-abonnement, hvis du opsiger abonnementet inden din gratis periode er udløbet. Ved spørgsmål kontakt support@viaplay.dk. Læs mere på Viaplay.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her