Nu kan alle Danske bilentusiaster få opfyldt deres vildeste drømme i Ferrari, Maserati, Mercedes SLS, Bugatti, Aston Martin og mange flere fantastiske biler, når der er ”Biler og Racing på Carlsberg” den 10. og 11. april.

– Dette udbud af super- og racerbiler er med sikkerhed aldrig set magen til i Danmark. Det er lykkedes at blive begunstiget og tilsmilet med det ypperste, den internationale bilverden kan præstere, siger Thorkild Thyrring, der arrangerer den Internationale Racing Festival ”Biler og Racing på Carlsberg” – med HKH Prins Joachim som protektor – til fordel for Røde Kors.

Det gamle Carlsberg-bryggeri i Valby, som indtil 1. januar 2008 var lukket for offentligheden, danner rammen om denne begivenhed, hvor danske bilentusiaster kan få en tur i drømmebilen med en professionel racerkører ved rattet.

Banen strækker sig over ca.1,5 km på dette historiske område vil kunne give selv den mest rutinerede billist sved på panden, når man sidder i passagersædet. Eller man kan vælge blot at beskue de mange racerbiler, nye biler og vintage biler på det historiske område.

Billetter kan købes ved indgangen eller via Billetlugen. Hvis man vil ud at køre i drømmebilen på ”Monte Carlsberg”-banen, skal der dog betales ekstra.

Læs mere på www.internationalracingfestival.dk

Foto: Porsche AG