Caterham-teamet har tegnet kontrakt med deres tidligere reservekører Giedo van der Garde.

Tirsdag den femte februar afslører Caterham deres 2013-racer i forbindelse med testen på Jerez. Allerede fredag offentliggjorde teamet så, at de har tegnet kontrakt med Guido van der Garde. Hollænderen har ved flere lejligheder i sidste sæson testet for Caterham – både under fredagstræninger og til Young Driver-testen i Abu Dabi.

– Jeg ved, jeg er parat til at tage skridtet op til F1 og alt det arbejde, jeg har gjort i hele min karriere, og især i det sidste år med dette team, har bragt mig til mit ultimative mål, udtaler Giedo van der Garde i en pressemeddelelse.

Den 27-årige hollænder bliver dermed teamkollega til Charles Pic, der allerede kort efter sæsonafslutningen skiftede fra Marussia til Caterham. De to kørere har tidligere i deres karriere været kollegaer, da de i 2011 kørte GP2 for Barwa Addax-teamet.