Ross Brawn har tidligere estimeret Jenson Buttons sæde hos Brawn i 2010 som 99 procent sikkert. Nu bliver der imidlertid sået tvivl om, om det overhovedet kan lade sig gøre for Brawn GP at honorere Buttons lønkrav.

Brawn GP har denne uge meldt ud, at Jenson Button er tilbudt stor frihed til selv at søge personlige sponsorater for 2010-sæsonen. Det kan kun tolkes som tegn på, at Button og Brawn ikke kan mødes rent økonomisk.

Kilder, som Racemag har talt med, bekræfter, at Button slet ikke er så tæt på en aftale med Brawn GP, som flere medier i disse dage gengiver. Eneste team, der realistisk har mulighed for at imødekomme Buttons lønkrav, er McLaren-Mercedes.

Hos det britiske team, der i år sluttede på tredjepladsen i F1-konstruktørernes VM, er der endnu ikke meldt noget officielt omkring køreren i bilen ved siden af Lewis Hamilton næste sæson. Både nuværende kører Heikki Kovalainen og Nick Heidfeld er nævnt i forbindelse med sædet. Men med de seneste rygter kan McLaren-Mercedes i 2010 få en rent britisk kørerbesætning.

Foto: Brawn GP