Toyota bookede sig ind på hele forreste startrække i Bahrains Grand Prix. Resultatet blev knap så positivt for det tysk-baserede team. Jarno Trulli kom dog på podiets nederste trin, mens Timo Glock kunne hente to point for en syvendeplads.

Dermed blev potentialet – ifølge Toyota selv – ikke indfriet i weekendens løb.

– Jeg er lidt skuffet, for at være ærlig, for jeg troede, at vi havde en chance for at tage Toyotas første sejr denne weekend. Men det var et hårdt løb. Jeg var en anelse langsommere ind i første sving end Timo, så jeg brugte første stint på at følge ham. Jeg vidste, at jeg skulle køre længere end ham, men det var stadig svært, siger Trulli, der siden blev hæmmet af en strategisk beslutning.

– Vi besluttede at køre et langt midterste stint på de hårde dæk. Det var virkeligt svært at kæmpe med de andre biler, og Sebastian (Vettel, red.) tog da også placeringen efter mit sidste stop. Jeg var så på de bløde dæk, mens han var på de hårde, og jeg pressede ham da også, dog uden at kunne komme forbi, siger Trulli videre.

Foto: Toyota Motorsport