Jarno Trulli og Heikki Kovalainen kører F1 for det nye Proton-ejede Lotus F1 Racing i 2010. Malaysiske Fairuz Fauzy bliver tredjekører. Det bekræfter teamet nu på en pressekonference i Malaysia.

35-årige Trulli blev arbejdsløs, da Toyota valgte at trække sig efter 2009-sæsonen. Kovalainen blev til overs hos McLaren Mercedes, da Jenson Button skrev kontrakt med teamet.

– Jeg er lykkelige over at være i stand til at skrive kontrakt med Jarno, Heikki og Fairuz om at køre for Lotus F1 Racing i vores debutsæson. At vi kan hyre dem som vores racerkørere bevis på kvaliteten i vores team, vores ambition og drive og mere end noget andet, vores vison om succes i Formel 1, siger Tony Fernandez, teamchef i Lotus F1 Racing.

– Jarno og Heikki er vindere og har gode resultater fra Formel 1, og de vil være et stort aktiv for os, når vi skal udvikle teamet og bilen igennem 2010. Det er ekstremt alsidige kørere, der har vist sig i stand til at nå solide resultater uanset hvor hårde betingelserne har været, siger Fernandez.

Racemag følger reaktionerne fra pressemødet.

Foto: Lotus F1 Racing