Den danske fabrikskører for Energy Corse, Nicolaj Møller Madsen kørte i weekenden en flot tredjeplads hjem i det hårde CIK-FIA løb, Viking Trophy.

Efter en weekend med masser af forskellige test af Energy-karten, viste Nicolaj i pre-finalen kanon præstation ved at vinde heatet suverænt.

Finalen blev endnu en hård affærre for den unge fynbo, og han tog da starten udenom start-crashet, sammen med Jacob Nørtoft. De to unge Team Danmark-talenter, kæmpede godt om førstepladsen, men i kampens hede måtte de se sig passerer af Birel-køreren Patrick Hansen, og senere hen en hurtig Kevin Munkholm som vandt.

Det betød at den unge Nicolaj kunne slutte weekenden af på en flot tredjeplads i det store felt. Det betyder nu også at Nicolaj skal køre om verdensmesterskabet til September, da de 15 bedstplacerede kørere kvalifikacerer sig til VM.

– Jeg er faktisk tilfreds med denne tredjeplads, selvom en førsteplads selvfølgelig ville være på sin plads – men jeg kan jo ikke vinde hver gang, griner Nicolaj.

– Det var utrolig fedt at have hele Energy teamet med heroppe. Vi tester og udvikler fortsat frem mod EM som vi kører i August, og vi har endnu engang lært en masse og karterne og setuppet, slutter Nicolaj af.